Lär känna ALPINTEAMET 24/25

Carl-Isak

CARL-ISAC JÄRNKROK

Klubb: Bollnäs Alpina
Ålder: 2004-01-09
Detta gör jag förutom att åka skidor:  Spelar golf, vara med familj och vänner, träna och jobba.
Detta är ÅSAC för mig: Ett fantatsiskt sätt att kunna fortsätta satsa på skidåkning efter gymnasiet med ett superbra och roligt gäng med kunniga och engagerade tränare.

Joel

JOEL CANDERT

Klubb: Täby Salomklubb
Ålder: 2004-01-02
Detta gör jag förutom att åka skidor: vid sidan av skidåkningen spelar jag väldigt mycket golf.
Detta är ÅSAC för mig: ett Team där det är en grym gemenskap med stora möjligheter att utvecklas.

Timothy

TIM ERIKSSON ELMROTH

Klubb: Mälaröarnas Alpina
Ålder: 2002-11-25
Detta gör jag förutom att åka skidor: vid sidan av skidåkning är annan träning ett annat stort intresse. Att umgås med vänner och spela golf är vad jag gör sommarhalvåret utanför träningen.
Detta är ÅSAC för mig: en grupp med tillit för varandra samt att vara med och pusha den andre till att bli den bästa versionen av sig själv. Både i backen men även som person.

Lowe

LOWE ÖHMAN

Klubb: Åre Slalomklubb
Ålder: 2004-08-18
Detta gör jag förutom att åka skidor:  Utanför skidåkningen spelar jag golf, pluggar och tränar.
Detta är ÅSAC för mig: Ett grymt roligt gäng med bra gemenskap.

Filip

FILIP MALKER

Klubb: Sundsvalls Slalomklubb
Ålder: 2004-05-15
Detta gör jag förutom att åka skidor: Förutom att åka skidor pluggar jag delar av det tekniska basåret på Mittuniversitet i Sundsvall vilket funkar väldigt bra i kombination med min satsning på ÅSAC.
Detta är ÅSAC för mig: ÅSAC för mig är en träningsgrupp som alltid strävar mot förbättring men som också har väldigt kul på vägen. Det är bra coachning av tränare, bra sparring och hejarop från de andra åkarna och ett roligt gäng att vara med utanför backen.

Jonas ny-photoaidcom-cropped

JoNAS BARSCH

Klubb: Järvsö IF
Ålder: 2001-06-07
Detta gör jag förutom att åka skidor: Samtidigt som jag åker skidor jobbar jag som träningskordinator på Skistar i Vemdalen. Där jag kordinerar träning åt klubbar och lag som kommer och tränar i destinationen.
Detta är ÅSAC för mig: För mig är ÅSAC ett jättebra sätt att kunna kombinera min elitsatsning med jobbet. Där förutsättningarna finns för att nå mina mål!

Hur funkar det?

optimala träningsförhållanden

Vi har elittränare med lång erfarenhet och fysioterapeut bundet till akademien. Det tillsammans med en meningsfull fritid skapar bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas.