KONTAKT

Jessica

Jessica Lindblad

Verksamhetsledare
Mail: jessica@asarnaskiacademy.se
Telefon: 070-226 39 34

Förutom jobbet på ÅSAC: Jag spenderar gärna min fritid på egen träning och rörelse och att vistas i fjäll, natur och skog, gärna tillsammans med familjen, på skidor eller till fots!
Detta är ÅSAC för mig: en viktig verksamhet för att fler unga idrottare ska kunna satsa vidare på sin sport! Att vara en del av detta tillsammans med drivna  kollegor och aktiva är väldigt givande och utvecklande.

Britta

Britta Johanson Norgren

Idrottslig Utveckling
Mail: britta@asarnaskiacademy.se

 

Sami

sami tikkanen

Tränare Alpint
Mail: sami@asarnaskiacademy.se
Telefon: 073 - 316 50 14

Förutom jobbet på ÅSAC: på fritiden umgås jag med min familj, renoverar huset och skruvar på veteranbilen. Att rör sig i naturen med hunden Elvis är också avkopplande.
Detta är ÅSAC för mig: en motiverande arbetsplats. Roligt att få jobba med ambitiösa idrottare som vill ta nästa steg mot internationell framgång. Även tacksam att få arbeta i en liten och effektiv organisation med fantastiska tränarkollegor.

Fredrik (1)

fredrik uusitalo

Tränare Längd
Mail: fredrik@asarnaskiacademy.se
Telefon: 070 - 277 33 86

Förutom jobbet på ÅSAC: Jag spenderar så mycket tid jag kan med familjen och tycker om att röra på mig i olika former.
Detta är ÅSAC för mig: ÅSAC för mig är en arbetsplats som alltid känns givande att gå till. Att få jobba med framåtsträvande aktiva kollegor är ett privilegium.

Hur funkar det?

optimala träningsförhållanden

Vi har elittränare med lång erfarenhet och fysioterapeut bundet till akademien. Det tillsammans med en meningsfull fritid skapar bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas.